Életmód / Divat rovat

Linkajánló
Legstílusosabban a párizsiak öltözködnek
A párizsiak öltözködnek a legstílusosabban, és az európaiak és amerikaiak harmada figyel öltözködéskor az aktuális divatirányzatokra.
Kinek a trendi, kinek a használható
Azokat a fiatalokat, akik szeretnék, hogy a társaik és ismerőseik elismeréssel nyilatkozzanak a tárgyaikról, elsősorban a hozzájuk hasonlók véleménye érdekli. Ezért amelyik reklám el akarja érni őket, annak hozzájuk hasonlóval kell reklámoznia a terméket.
Forró elegancia
Sokunknak okoz fejtörést a nyári forróságban, hogy hogyan feleljünk meg a munkahelyi elegancia követelményeinek, amikor legszívesebben ujjatlan pólóban és pamutminiben próbálnánk átvészelni a rekkenő hőséget.
Műhelytitkok moletteknek
A molett hölgyeknek több apró trükköt kell elsajátítaniuk arcuk professzionális kikészítéséhez. Tanácsainkat azonban nemcsak nekik szánjuk.
Moletten is csinosan
Sötét színek, egyenes szabásvonalak, "ápol és eltakar" szoknyák és blúzok helyett világos, mintás, nemes anyagok, rafinált szabású kosztümök, fiatalosan variálható öltözékek - mindez moletteknek.
A nadrágkosztüm reneszánsza
Emlékeinkben Greta Garbo és Marlene Dietrich nadrágkosztümöt visel, elismerő pillantással nyugtázzuk, hogy a magazinok modelljei milyen csinosak benne és tán a kirakatban is gyakran megcsodáljuk, ám a saját szekrényünkben a számos szoknyás kosztüm és blúz között mégsem lelhető fel.
Elegáns visszafogottság
Az aktuális sminkdivat a hatvanas-hetvenes éveket idézi: csillog a szem, a száj, az arc. Ezt az arckikészítést hagyjuk meg estére és a fiataloknak.
Tavaszi arcnagytakarítás
Az időjárási viszonyok megváltoztával bőrünk igényei is lényegesen módosulnak. Magunk is érezzük, hogy a téli, főként a bőr védelmét szolgáló fedősmink már kényelmetlen; valami könnyebbre, szellősebbre vágyunk.
1
© halmaz.hu